drijfveren

Weet jij jouw drijfveren?

Zeg eens eerlijk … voel jij je nog gelukkig bij het werk dat je doet? Stap je nog elke dag vrolijk uit bed om aan je nieuwe werkdag te beginnen? Geeft jouw baan je nog steeds energie? Of tel je al op maandag de dagen af tot het weekend is en je de batterij weer even kunt opladen? Met andere woorden: heb jij een baan die bij jou past of wordt het hoog tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging?

De juiste keus

Helaas is het nog steeds zo dat veel mensen een baan hebben die niet bij hun past. Wat je vooral ziet is dat de eerste baan waarmee je na je studie begint er vaak één is waarop je stukloopt. Niet altijd liggen de banen binnen jouw vakgebied voor het oprapen en daarom heb je genoegen genomen met een heel andere functie dan waarvoor jij bent opgeleid. Daar is op zich niks mis mee. Het kan goed uitpakken, maar de kans bestaat ook dat je er niet gelukkig van wordt.

Nieuwe inzichten

Misschien ben je zelf tot dat inzicht gekomen in de weken dat je, door de coronaperikelen, tijdelijk verplicht thuis kwam te zitten. Zo’n gedwongen periode van zelfreflectie kan je hebben doen beseffen dat jij in je huidige baan niet tot je recht komt en het tijd wordt om hier verandering in te brengen. Het is echter niet voor iedereen even eenvoudig om dit te erkennen en te herkennen. Soms heb je een duwtje in de rug nodig om tot dat inzicht te komen.

Zelftest

En speciaal daarvoor kun je op de homepage van mijn website een korte test doen. De vijf minuten durende kleine quick scan, die je gratis en vrijblijvend invult, kan je veel opleveren. Het maakt je er op een snelle manier onder meer van bewust hoe je informatie opslaat, hoe gestructureerd je te werk gaat en waarvan je energie krijgt. Het kan voor jou het begin betekenen van een nieuwe start. 

Coachen

Als ik jou mag coachen om het beste uit jezelf te halen, gaan we de uitgebreide testen doen. Op die manier worden jouw kwaliteiten, wensen en doelen nog beter in beeld gebracht. Wanneer je de uitkomsten daarvan zwart op wit onder ogen krijgt, kan dat voor jou een echte eyeopener zijn of juist een bevestiging van wat je in je onderbewuste altijd al voelde maar zelf nooit onder woorden hebt gebracht.

Wacht niet langer

Maak gewoon eens die test op mijn website. Het kan net dat zetje zijn dat je nodig hebt, zodat je sneller die stap kunt zetten om op zoek te gaan naar die baan waar je weer gelukkig van wordt. Het wordt tijd om een baan te zoeken die bij jou past. Eén waarvan je blij wordt en energie krijgt. Dat voelt veel beter dan jezelf dagelijks naar het werk te slepen dat je moe en futloos maakt.

Wil je mijn blogs en artikelen blijven ontvangen? Schrijf je dan in op mijn website.

Scroll naar top
Coach House draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders