Over Coach House

“Persoonlijke ontwikkeling is… je ogen, oren en hart openstellen”

– Jolande van Driel –
Source: coach voor mens en organisatie | eigenaar Coach House

Practice what you preach! Dat is wat ik binnen Coach House doe als coach. Want of je nu CEO bent, medewerker, ondernemer of coach, welke rol je ook hebt of ambieert, je bent allereerst mens. Een mens die een rol vervult. Of meerdere. En wil je als mens verder komen in het leven, in die rol of juist in een andere, dan is jezelf leren kennen en dus zelfontwikkeling onontbeerlijk.

Zo werkt het uiteraard ook voor mij als coach. En zo ontwikkelt Coach House automatisch met mij mee waardoor ik kan meebewegen in de veranderingen waar organisaties, medewerkers en leidinggevenden vandaag de dag voor staan.

Coach House: in huis

Met Coach House stel ik niet alleen mijn ogen en oren open, maar ook mijzelf. Coach House staat voor een huis, een plek onder de horizon, wat je een veilige plek biedt om in vertrouwen met een open vizier naar jezelf en de wereld om je heen te kunnen kijken. En zo je (weer) meer kunt thuisvoelen bij jezelf, de basis om je als mens verder te ontwikkelen.
Daarnaast geef ik ook coaching ‘in house’, in huis bij jou in het bedrijf of op een locatie naar keuze. Zeker als ik meerdere mensen binnen een bedrijf coach of train, plan ik het graag voor iedereen zo efficiënt mogelijk en reserveer ik bij voorkeur een vergaderruimte bij jou op kantoor.

Coach House: hoe het werkt

Bij Coach House bepalen jij en ik allereerst je doel. Waarom wil je gecoacht worden en hoe kan ik als coach jou daar het beste bij helpen? Door dit als uitgangspunt te nemen en je ambitie of probleem te benaderen vanuit diverse invalshoeken, komen we tot de kern van wat jij wilt bereiken. Vandaar uit help ik je ontdekken op welke manier jij van nature leiding geeft aan je leven, zowel persoonlijk als professioneel.

Om dit te doen, starten we met een van de professionele testen waar ik mee werk. Uit die test blijkt wat je gedrag is, je drijfveren en talenten zijn oftewel je natuurlijke leiderschapsstijl is. Jouw persoonlijke kwaliteiten in het leven. De kwaliteiten die naarmate je die verder ontwikkelt, jou als mens gaat helpen om problemen of uitdagingen het hoofd te bieden en ambities waar te maken.

De invalshoeken van waaruit wij samen naar je hulpvraag, doelen en ambities kijken, zijn:

  • wie jij bent
  • waar je nu staat
  • wat is je gedrag
  • waarom je doet wat je doet
  • wat zijn je drijfveren
  • wat jij wilt
  • wat zijn je talenten
  • waar heb je moeite mee
  • je loopbaan
  • het bedrijf/organisatie waarin je werkt
 
 

Gratis Coach Call

Elke week heb ik een aantal momenten waarop ik een gratis  en vrijblijvende Coach Call van 30 minuten houd via Zoom of Skype. Tijdens dit gesprek vind ik het niet alleen leuk om je (beter) te leren kennen, maar ik geef je ook een aantal tips mee waar je mee aan de slag kan om je bedrijf te groeien!

Klik op onderstaande knop en plan direct een moment met mij in.

Plan jouw Coach Call

Na het plannen van onze Coach Call kom je in een scherm met een korte vragenlijst terecht.  Aangezien ik graag je zo goed mogelijk wil adviseren tijdens ons gesprek, wil ik je vragen deze in te vullen, zodat ik me kan voorbereiden.

Vrijblijvend een kopje koffie drinken?

Scroll naar top
Coach House draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders