Home

– Jolande van Driel –
coach voor mens en organisatie | eigenaar Coach House

– Jolande van Driel –

Bij zowel zelfontwikkeling als bij loopbaanontwikkeling vat bovenstaande vaak goed de uitdagingen of problemen samen waar ik als coach specialist in ben.

We leven in een tijd vol veranderingen en ontwikkelingen. Merk of voel jij dat ook zelf? Maak je het misschien mee in je persoonlijke of professionele leven of binnen je bedrijf? Soms zijn we niet altijd even blij of misschien zelfs angstig voor veranderingen, want vaak heeft dit ook weer consequenties op hoe je gewend was te leven en te werken. Het kan chaos creëren en de wereld waar je zo mee vertrouwd was op z’n kop zetten. Bij jezelf, in je relaties met en tot anderen, in je privéleven, in het bedrijf waar je werkt, in jouw baan of functie.

We ontkomen er niet aan om ons zelf verder te ontwikkelen en dus mee moeten veranderen. Maar hoe doen we dat? Bij het begin, bij jezelf!

Met kennis over jezelf, want jij bent uniek met jouw eigen kwaliteiten en competenties. Je leert je natuurlijke leiderschapsstijl kennen, van waaruit je (weer) volledig de regie krijgt over je leven en je werk. Het beste halen uit jezelf, dat is Zelfleiderschap!

Weet jij wie je bent en wat je wilt in het leven?

Wat je kwaliteiten zijn, waar je energie van krijgt en welke baan er bij jou past?

Weet jij je natuurlijke leiderschapsstijl?

Ken jij de kwaliteiten van je medewerkers en waar zij energie van krijgen?

Zelfleiderschap

De oplossing voor (zelfsturende) teams is zelfleiderschap. Zelfleiderschap is de enige effectieve manier om goed met uitdagingen om te gaan. Ieder mens heeft zijn kwaliteiten en valkuilen en alleen met zelfleiderschap weet je exact welke kwaliteiten je hebt en je valkuilen te herkennen en begrijp je hoe daarmee om te gaan. Maar weet jij wat jouw natuurlijke leiderschapsstijl is?

Zelfleiderschap begint met zelfkennis. Kennis over je eigen kwaliteiten en valkuilen, je competenties en kernwaarden. Kennis die jou vertelt wat je ideale leiderschapsstijl is: je natuurlijke leiderschapsstijl. Je natuurlijke leiderschapsstijl stelt je in staat volledig de regie over je eigen leven te nemen.  Zowel persoonlijk als professioneel helpt het je effectiever en gelukkiger te worden.

Voor wie?

Ik coach en train jou, ondernemer, zzp’er, leidinggevende en teamleden. Jij die (nog) niet of onvoldoende weet wie je nou echt bent, wat je wilt in het leven en wat je te bieden hebt. Wat je echte kwaliteiten zijn, waar je goed in bent, waar je energie van krijgt en of wat je doel is in je leven en werk. Of dat je kwaliteiten nog meer ontwikkeld moeten worden om weer je eigen regie en zelfleiderschap te nemen.

20 jaar coach

praktisch

resultaat

flexibel

Scroll naar top
Coach House draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders