Over mij

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”

– Jolande van Driel –
Source: coach voor mens en organisatie | eigenaar Coach House

– Jolande van Driel –

 

Mijn visie

Mijn overtuiging is dat we als maatschappij alleen duurzaam kunnen groeien als wij ons als mens in die maatschappij blijven ontwikkelen. Ik vind het daarom ieders maatschappelijke verantwoordelijkheid om zich persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Waarom ik doe wat ik doe

Pas als je jezelf persoonlijk blijft ontwikkelen, kun je andere mensen de kracht en de motivatie geven dit ook te doen. Met dit zg. doorgeef-principe kunnen we onszelf en de wereld om ons heen echt tot bloei laten komen. Steeds als ik merk dat me dat lukt, al is het op micro-niveau, besef ik weer dat dat de reden is waarom ik doe wat ik doe in het leven.

Mijn missie

Mijn ultieme streven is dat iedereen dit voorbeeld volgt, zodat we deze maatschappelijke verantwoordelijkheid daadwerkelijk sámen dragen. En gáán dragen.

Eigen verantwoordelijkheid in iedere levensfase

Voordat ik Coach House begon, heb ik 15 jaar gewerkt als psycholoog, coach en trainer bij een eerstelijns psychologenpraktijk in ‘t Gooi en in mijn eigen praktijk in Amsterdam. In de 20 jaar dat ik mensen begeleid en coach heb ik veel geleerd. Bijvoorbeeld dat we veel uitdagingen in het leven kunnen relateren aan de levensfase waarin wij ons bevinden.

Levensfasen komen tot uiting in ons werk, in onze gezondheid en onze relaties. De kunst is om steeds zelf aan het roer te blijven en je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen ontwikkeling, ongeacht de fase waarin je zit. Of beter gezegd: in iedere levensfase waarin je zit, zodat je als een evenwichtig mens kunt blijven meegroeien naar je volgende fase. Dat is precies wat ik doe om dagelijks anderen de kracht en de motivatie te geven dat ook te doen. Wie weet jou ook wel.

Gratis Coach Call

Elke week heb ik een aantal momenten waarop ik een gratis  en vrijblijvende Coach Call van 30 minuten houd via Zoom of Skype. Tijdens dit gesprek vind ik het niet alleen leuk om je (beter) te leren kennen, maar ik geef je ook een aantal tips mee waar je mee aan de slag kan om je bedrijf te groeien!

Klik op onderstaande knop en plan direct een moment met mij in.

Plan jouw Coach Call

Na het plannen van onze Coach Call kom je in een scherm met een korte vragenlijst terecht.  Aangezien ik graag je zo goed mogelijk wil adviseren tijdens ons gesprek, wil ik je vragen deze in te vullen, zodat ik me kan voorbereiden.

Vrijblijvend een kopje koffie drinken?

Scroll naar top
Coach House draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders