zelfleiderschap

Heb jij de regie over je leven?

Heb jij ook weleens het gevoel dat je de regie over je leven kwijt bent? Dat je op een punt bent beland waarop je totaal niet meer weet hoe het verder moet? Het overkwam mij ook. Ik dacht dat mijn wereld instortte, maar het was het begin van een nieuwe toekomst waarin veel ten gunste veranderd is. En dat gun ik jou ook!

Burn-out

Ik heb ooit op mijn 17de bedacht dat ik op mijn 25ste zakenvrouw van het jaar wilde worden. Ik koos voor een commerciële opleiding en op 25-jarige leeftijd had ik een zeer goede baan. En toen kreeg ik een burn-out. Mijn hele wereld stortte in. Hoe kon het waar zijn? Mijn toekomstdroom viel in duigen. Ik wist niet meer wie ik was, wat ik voelde en wat ik wilde in het leven. Alles leek even zinloos en leeg. Ik was totaal de regie over mijn eigen leven kwijt.

Carrièreswitch

Met behulp van een coach begon ik mezelf beetje bij beetje opnieuw uit te vinden. Ik leerde wie ik echt was en mijn gevoelens te uiten. Ik leerde waar ik energie van kreeg, wat ik leuk vond en wat mijn kwaliteiten waren. Ik realiseerde me dat ik het veel fijner vond om van mens tot mens bezig te zijn, dan als die zogenaamde ‘harde’ zakenvrouw door het leven te gaan. Ik besloot een carrièreswitch te maken en coach te worden. Inmiddels zijn we twintig jaar verder en ben ik nog steeds heel blij dat ik deze zelfontwikkeling en switch destijds ben aangegaan. Nog steeds leer ik elke dag weer. Door wat ik zelf heb meegemaakt, weet ik hoe belangrijk zelfkennis en ontwikkeling zijn. Dat wens ik iedereen toe.

Waarmee kan ik je helpen?

Mijn coaching levert je het volgende op:

 • weten wie je (echt) bent
 • weten wat jou uniek maakt
 • weten waar je energie van krijgt
 • weten wat je wilt
 • weten wat je kwaliteiten zijn
 • weten welke baan of functie bij je past
 • weten wat je doelen zijn en hoe deze om te zetten in resultaten
 • het beste uit jezelf te halen
 • zelf de leiding leert nemen over je leven

Coaching in zelfleiderschap

Zelfkennis en ontwikkeling zijn het begin van zelfleiderschap en van grote waarde om de regie over je eigen leven weer in handen te nemen. Wat ik in de praktijk veel tegenkom, is dat mensen vastlopen. Dat uit zich vaak als eerste in hun baan. Ze zijn ooit aan die baan begonnen, omdat die paste bij wat ze gestudeerd hadden of omdat dit werk toevallig op hun pad kwam. Zij pasten bij de baan, maar in de meeste gevallen paste de baan niet bij hen. Ze zijn zich nog niet bewust van wie ze werkelijk zijn en welke kwaliteiten ze bezitten.

Pak de regie over je leven

Door zelfkennis en ontwikkeling ben je je meer bewust van je eigen kwaliteiten, weet je waar je energie van krijgt en zo pak je zelf (weer) de regie over je leven. Je zult dan veel eerder die baan vinden die bij jou past en daarin succesvoller en gelukkiger zijn.

Over mij

 • Ik ben pas 50 jaar jong, voel me 35 en zie eruit als 43
 • Ik heb een scherpe intuïtie, ben direct en ga snel naar de kern
 • Ik heb een no-nonsense mentaliteit en hou van humor
 • Ik zie problemen als uitdagingen om op te lossen
 • Ik hou van mijn familie en vrienden en organiseer graag een gezellig feestje
 • Ik ben een positief, gelukkig ingesteld persoon met een groot hart en haal ook graag het beste uit jou

Mijn visie

Weten wie je bent en wat jouw kwaliteiten zijn, is essentieel in een maatschappij die ook voortdurend blijft ontwikkelen. Want mijn overtuiging is dat we als maatschappij alleen duurzaam kunnen groeien en ontwikkelen als wij ons als mens in die maatschappij blijven (zelf)ontwikkelen. En dat ik daaraan mag bijdragen: graag! Ik vind het elke keer weer prachtig om iemand te kunnen helpen om het beste uit zichzelf te halen en zo (weer) zelf de leiding over zijn leven en werk te nemen.

Wil je mijn blogs en artikelen blijven ontvangen? Schrijf je dan in op mijn website.

Scroll naar top
Coach House draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders